Dom za stara lica Lara | Pristupačna cena, Profesionalna nega | Dom za stara lica, Profesionalna nega, Pristupačna cena

Aktivnosti u domu

Za Vaš mirniji život, Dom za negu starih lica Lara, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.

Tim koji radi u starackom domu Lara je spreman da Vam u svakom trenutku obezbedi što prijatniji i kvalitetniji život.Staracki dom Lara nudi 24h nadzora nad svakim korisnikom doma, radi Vaše lične sigurnosti i mogućnosti da se opustite i uživate u predstojećim godinama života kod nas. Osnovni cilj našeg rada je Vaša udobnost, a druženje sa ostalim korisnicima će učiniti da Vaš dosadašnji život dobije jednu novu i lepšu dimenziju. Ceo program doma za stara lica Lara, zasnovan je na svakodnevnom druženju, u smislu čitanja knjiga i novina, igranja društvenih igara (šah, karte, domine itd.), izrađivanja raznih predmeta, štrikanja, veza.

U velikom dnevnom boravku sa udobnim garniturama za sedenje možete slušati muziku, uživati u gledanju omiljenih serija i zabavnih emisija. Zbog velikog prostora, ceo objekat daje mogućnost da svako sebi po želji isplanira i provede svoj dan. Takođe, u dogovoru sa Vama, organizujemo brojne događaje, kao što su proslave rođendana, praznika, obeležavanje Vama značajnih datuma sa prijateljima, komšijama i porodicom. Po Vašoj želji imamo mogućnost organizovanja folklornih društava, izleta i druženja sa volonterima. Naš cilj je da svakom korisniku u domu za stare obezbedimo ispunjen život i unapredimo njegovu individualnost. Žao nam je što našu želju za Vašim lepim boravkom ne možemo dočarati rečima, pa Vas pozivamo da dođete i uverite se i sami.

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

Vaša email adresa

Poruka

COPYRIGHT 2016 © DOM LARA | OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA
Made in B2Bee's Hive.