Dom za stara lica Lara | Pristupačna cena, Profesionalna nega | Dom za stara lica Lara, Profesionalna nega, Pristupačna cena

O domu za stara lica Lara

Za Vaš mirniji život, Dom za stara lica Lara, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.

Predstavljamo Vam luksuzni dom za stara lica u Beogradu-Lara,otvoren u proleće 2013. godine na osnovu rešenja Ministarstva rada i socijalne politike broj 022-02-0025/2013-19 od 17.05.2013. Dom za stare se nalazi u mirnom delu Beograda, na Voždovcu, u podnožju Avale, uz spomen park Jajinci. Staracki dom Lara je moderne i atraktivne arhitekture, a unutrašnjost doma omogućava prijateljsku i porodičnu atmosferu. Sagrađen je od visokokvalitetnih materijala, koji Vam obezbeđuju toplinu zimi, a prijatnu temperaturu za boravak leti. Starački dom Lara nije zamišljen kao bolnička ustanova, već kao Vaš novi dom koji se ne razlikuje po udobnosti od Vašeg doma, a pruža Vam mogućnost da se opustite i ne razmišljate o svakodnevnim obavezama oko ishrane, higijene i održavanja čistoće kuće. Brigu o Vašim lekovima i terapiji prepustite nama, a dosadašnji dani koje ste provodili sami, pretvoriće se u lepo druženje i razgovor sa osobljem i ostalim korisnicima doma.

Želja nam je da se Vaš fizički, intelektualni i socijalni život unapredi, pa smo zato tu za Vas. U prijatnom okruženju, uz pratnju ljubaznog osoblja, želimo da se korisnici u domu za stare Lara osećaju bezbedno, zadovoljno i srećno.

Posetite nas!

 

Sa poštovanjem,

DOM ZA STARA LICA BEOGRAD

Profesionalna nega starih lica
Trpezarija doma za stara lica Lara
Apartman staracki dom

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

Vaša email adresa

Poruka

COPYRIGHT 2016 © DOM LARA | OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA
Made in B2Bee's Hive.