Dom za stara lica Lara | Pristupačna cena, Profesionalna nega | Dom za stara lica, Profesionalna nega, Pristupačna cena

Smeštaj u domu za stare Lara

Za Vaš mirniji život, Dom za stara lica Lara, je obezbedio stručno osoblje za negu i brigu o Vama. Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći.

Staracki dom Lara nudi nov, udoban i luksuzan smeštaj, svima koji svoju starost žele da provedu u miru i zasluženoj nezi i pažnji. Ceo dom za stare je namenski građen za negu starih lica, pa se vodilo računa o svakoj prostoriji koja će služiti stanarima doma. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne, vrlo prostrane, svetle, udobno nameštene za prijatan boravak u njima, sa mogućnošću unošenja sitnijih delova nameštaja iz Vaše kuće, kako bi Vaš boravak bio još prijatniji. Starački dom Lara je omogućio da svaka soba ima privatno, kompletno opremljeno kupatilo, koje je prilagođeno kako za pokretne, tako i za polupokretne i nepokretne osobe. Sobe u domu za stare Lara imaju i lepe, velike terase sa kojih se prostire prelep pogled na grad. U sobama,kao i u kupatilu su postavljeni SOS tasteri, kako bi korisnici u svakom trenutku mogli da potraže pomoć osoblja, u slučaju da je potrebna. Svaka soba sadrži klima uredjaj,LCD, kablovsku televiziju i telefonsku liniju.

Apartmani su veličine 50 m2 i u svom sastavu imaju hodnik, dnevni boravak, kuhinju, spavaću sobu, kupatilo i terasu. U ulaznom, prostranom holu doma za stare Lara, postavljene su garniture za sedenje i odmor, za susrete i druženje sa porodicom, prijateljima i ostalim korisnicima doma, u svako doba dana, ne remeteći mir ostalih stanara. Dom za stara lica Lara pored dnevnog boravka na usluzi ima i veliku trpezariju sa 10 stolova za ručavanje, pa korisnici mogu zajedno da uživaju u svojim obrocima. U domu za smeštaj starih lica Lara pored dnevnog boravka na usluzi je i prelepo, prostrano dvorište od 12 ari, za relaksaciju, šetnju, sunčanje, mesto za odmor i deljenje osećanja sa ljudima koji Vas okružuju.Apartman u domu lara
Sobe u domu za stara lica

KONTAKTIRAJTE NAS

Kontakt

Vaša email adresa

Poruka

COPYRIGHT 2016 © DOM LARA | OPŠTI USLOVI KORIŠĆENJA
Made in B2Bee's Hive.